Het Sunflower keycord in Nederland.

In Augustus 2019 werd het Sunflower Keycord geïntroduceerd op de luchthaven Schiphol nadat het door Vliegen met autisme vanuit Engeland naar Nederland was gebracht.

Nadat al het personeel op Schiphol was ingelicht wat het betekent als je een passagier met een Sunflower Keycord ziet werd het keycord ingevoerd. Al heel snel bleek het een enorm succes, zowel voor de drager van het koord maar ook voor personeel. De reacties van passagiers waren enorm positief. Ook werd het keycord steeds beter erkent en herkent door de bemanningen van luchtvaartmaatschappijen.

Welke toepassing komen eraan in Nederland

Gestimuleerd door het succes op Schiphol het het Vliegen met Autisme team besloten om de werkzaamheden niet alleen op het vliegen toe te spitsen. Op dit moment wordt er hard gewerkt om andere sectoren ook enthousiast te maken om het personeel in te lichten over het Sunflower keycord en de betekenis ervan. Op dit moment zijn we bezig met o.a. vervoersmaatschappijen waaronder de NS, supermarkten, grote winkelketens, hulpdiensten en andere openbare instanties.

Waar kan ik het keycord krijgen en wat kost het?

Het keycord is exclusief te krijgen via de webwinkel.

De kosten zijn € 5,- inclusief verzendkosten.  

 

im_not_just_a_label.jpg
insta.jpg
download (2).png

I am not just a label is een initiatief van Vliegen met autisme en Kesi Advies

Onze contact gegevens

 

​Telefoon : ​+31 (0) 611294603

Email : iamnotjustalabel@kpnmail.nl

​​​

© 2020 by Kesi advies

 Proudly created with Wix.com