Zoeken

The making of "I am not just a label"promo

Making-off I am not just a label promo


Vooraf

Hoi lieve lezers, leuk dat jullie weer lezen. In mijn vorige blog heb ik o.a. over mijn grootste hobby (sport) verteld, thanks voor de reacties daarop! Zoals sommigen weten speel ik de hoofdrol in de I am not just a label promo en daar ga ik in dit blogartikel wat meer over vertellen, veel leesplezier!


Het begin

Ik was al een tijdje ambassadeur van VMA (vliegen met autisme) en toen gebeurde het halverwege 2020: Ik werd door Kees gevraagd om de hoofdrol te vervullen in de I am not just a label promo die nog gemaakt zou worden! Ik vond het zo tof dat ik was gevraagd dat ik meteen ja zei. Gaandeweg kreeg ik steeds meer te horen over hoe het zou worden en hadden we regelmatig contact over alles rondom de promo en de opnames.


De opnames

We hebben de opnames gemaakt bij de AH Muiderbos in Hoofddorp op 22 september 2020. Ik moest al vroeg uit bed om op tijd de trein te kunnen pakken zodat ik op tijd in Hoofddorp zou zijn. Ik kwam ruim op tijd in Hoofddorp aan en Kees heeft mij van het station opgehaald. We zijn naar zijn huis gegaan om ons voor te bereiden op de opnames. De promo was verdeeld in scenes en elke scene hebben we een paar keer opnieuw gefilmd zodat er per scene meer keuzes gemaakt konden worden bij het editwerk. Tussendoor hebben we bij Kees thuis gegeten en na de opnames zijn we weer naar Kees zijn huis gegaan om wat na te praten. We hebben met zijn allen een hele gezellige draaidag gehad en ik vond het heel tof om te doen!


Promo bekijken? Zie link:

https://www.youtube.com/watch?v=Sc-c7bx6iYU&feature=youtu.be


Het vervolg

Ik hoop dat jullie weer hebben genoten van mijn geklets. In het vervolg zal ik ‘random’ blogartikelen schrijven omdat ik nu de zogenoemde ‘rode draad’ heb opgebouwd. Mochten jullie een blogartikel over een specifiek onderwerp willen, stuur mij gerust een PB via Messenger. Bedankt voor het lezen en tot bij het volgende blogartikel!

7 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Vooraf Hallo beste lezers, welkom bij weer een nieuw blog van mij. Ik heb even 2 weken niet geblogd vanwege de meivakantie, maar ik ben weer terug! Wel wil ik ook nog even zeggen dat er geen vast uplo