Zoeken

Ik heb mijn talent(en) gevonden!

Vooraf

Hoi beste lezers, super leuk dat jullie weer een nieuw blog van mij lezen. Er is de afgelopen tijd veel gebeurd, hierover heb ik een blog voor jullie waarin ik dat uitleg, veel leesplezier!


Talent

Het vinden van je talenten en erachter komen waar die liggen kan erg lastig zijn, de ene persoon is er sneller mee dan de andere. Zeker voor iemand met een (onzichtbare) beperking kan het nog lastiger zijn dan ooit. Ik ben er ook heel lang mee bezig geweest, maar dankzij Kees heb ik mijn talenten nu beter gevonden dan ooit! Ik mocht I am not just a label mee-beheren, blogs schrijven, enz. Nu mag ik het beheer van I am not just a label volledig op mij nemen waarbij Kees op de achtergrond blijft meekijken. Dit vind ik allemaal zo tof dat ik nu kan zeggen dat ik mijzelf hierin echt gevonden heb.


Veranderingen

Zoals gezegd mag ik I am not just a label volledig gaan beheren, iets wat ik een grote eer en bijzonder gul vind van Kees. Voorlopig neem ik de I am not just a label website niet over, dat komt misschien later. De veranderingen die dat met zich meebrengt worden langzaam doorgevoerd. Zo zal o.a. de I am not just a label webshop sluiten. Later zal er ook eventueel een nieuwe naam komen, maar voorlopig blijft het nog steeds I am not just a label. Ik zal in ieder geval altijd mijn best blijven doen om mooie content voor jullie neer te blijven zetten!

Nawoord

Ik hoop dat jullie dit een mooi blog vinden en ook zelf iets herkennen. Laat vooral een PB via Messenger achter voor I am not just a label of onder het facebook bericht. Zeg het gerust als jullie een blog willen lezen over een bepaald onderwerp, dan kan ik daarmee aan de slag. Bedankt voor het lezen en tot bij de volgende!

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vooraf Hallo beste lezers, welkom bij weer een nieuw blog van mij. Ik heb even 2 weken niet geblogd vanwege de meivakantie, maar ik ben weer terug! Wel wil ik ook nog even zeggen dat er geen vast uplo