Zoeken

I am not just a label startblog

Even voorstellen

Hoi! Mijn naam is Dominique van Steijn, 19 jaar en ambassadeur van VMA. Tevens ben ik hoofdrolspeelster van de I am not just a label promo, zie link: https://www.youtube.com/watch?v=oayHc_Hyi3o

Met ondertiteling: https://www.youtube.com/watch?v=A5P9vItDPOI

Op 3 jarige leeftijd kreeg ik mijn diagnose: Autisme type ASS.


Hoe het voor mij allemaal begon

In 2019 zeiden mijn ouders tegen mij dat we een stedentrip van 4 dagen zouden maken naar Londen met het vliegtuig als cadeau voor het slagen voor mijn examens kader. Deze stedentrip was van 29-12-2019 t/m 01-01-2020. Via facebook kwam ik achter het bestaan van het project ‘Vliegen met autisme’, opgericht door Kees Hoekstra. Met dit project zijn er o.a. speciale rondleidingen (nu online in Webinar vorm vanwege corona) over hoe het allemaal gaat bij een vliegreis. Mijn moeder en ik hebben een rondleiding gevolgd op 01-12-2019 en ik heb daarna het contact met Kees behouden. Zo is de hele bal gaan rollen.


Wat ik al allemaal voor VMA en I am not just a label heb gedaan

Op 09-02-2020 heb ik voor het eerst meegeholpen bij een rondleiding als ervaringsdeskundige, ik kan immers na mijn allereerste vlucht die ik op 29-12-2019 heb gemaakt er veel over vertellen. Ik heb ook over mijn vliegervaring een heel verhaal gemaakt die te vinden is op de facebook van VMA. Halverwege 2020 vroeg Kees mij iets super tofs: Of ik de hoofdrol wilde spelen in de promo van I am not just a label! De draaidag was op 22-09-2020 en ik heb over de draaidag ook weer een verhaal geschreven. Daarna werd ik door Kees in contact gebracht met een studerende journalist die schrijft voor KRO om ondervraagd te worden voor een artikel over autisme en corona, zie link: https://m.kro-ncrv.nl/how-to-be-young/autisme-en-eenzaamheid-ik-wilde-normaal-zijn-en-erbij-horen

Nu mag ik ook blogartikelen schrijven voor VMA en I am not just a label, waaronder dus dit eerste blog voor een mooi begin.


Het vervolg

In het volgende blogartikel schrijf ik wat meer over mijzelf en hoe de weg naar mijn diagnose begon en hoe ik die heb bewandeld, ik hoop dat jullie veel leesplezier aan mijn blogs gaan beleven.


Bedankt voor het lezen van dit blogartikel, tot bij de volgende!

45 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven

The making of "I am not just a label"promo

Making-off I am not just a label promo Vooraf Hoi lieve lezers, leuk dat jullie weer lezen. In mijn vorige blog heb ik o.a. over mijn grootste hobby (sport) verteld, thanks voor de reacties daarop! Zo

Autisme en ik

Waarschuwing: Het lezen van dit blogartikel zou voor heftige emoties kunnen zorgen omdat het over mijn dagelijks leven vroeger en nu gaat. Het kan dus confronterend overkomen, houd hier rekening mee.

im_not_just_a_label.jpg
insta.jpg
download (2).png

I am not just a label is een initiatief van Vliegen met autisme en Kesi Advies

Onze contact gegevens

 

​Telefoon : ​+31 (0) 611294603

Email : iamnotjustalabel@kpnmail.nl

​​​

© 2020 by Kesi advies

 Proudly created with Wix.com